V měsících leden – březen 2016 provedli pracovníci oddělení hygieny výživy KHS Pardubického kraje celkem 237 kontrol v provozovnách stravovacích služeb, z toho 29 kontrol bylo opakovaných za účelem ověřit odstranění závad z předchozích šetření, 10 kontrol bylo provedeno na základě podnětu občanů a 3 byly provedeny v souvislosti s alimentárním onemocněním strávníků.
Celkem bylo uloženo 47 pokut v celkové výši 115.300,- Kč.
V 1 případě bylo nařízeno uzavření provozovny  za účelem odstranění nejzávažnějších nedostatků a v 6 případech bylo nařízeno provedení sanitace.

Kuchyně:

kuchyň3 za lednicí
kuchyň1
kuchyň2
kuchyň4
kuchyň5
přípravna1
přípravna2
sklad potravin1 mrazící zařízení

Sklady potravin:

sklad potravin2
sklad potravin3
sklad potravin4

Termoobal na přepravu pokrmů:

termoobal pro přepravu pokrmů

Umývárna nádobí:

umývárna nádobí1

Přehled činnosti v dalších obdobích najdete ZDE.